Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /home/labase/domains/egen-hemsida.se/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 42
Vem skriver du för? – www.Egen-Hemsida.se

Vem skriver du för?

Det är lätt hänt när man sitter bakom sitt tangentbord och skriver, att man skriver för väldens alla människor på en gång. Men världens alla människor kommer inte att läsa det du skriver.

När jag skriver här idag, så har jag tre specifika, men inte verkliga, personer i åtanke.

Jag skriver för en tjej som heter Emma som har en uppfödning av hundar. Hon har en hemsida och hon vill ha tips på hur hon ska få den bättre. Jag skriver också för Bengt, en träningsnörd som driver en blogg där han kan skryta om hur bra han är på att träna. Också skriver jag för Sara som har en egen webbshop.

Bengt
Bengt

Både Emma, Sara och Bengt behöver lite tips på hur de ska lyckas bättre med sina projekt på nätet. Varken Emma, Sara eller Bengt finns på riktigt. Jag har själv hittat på dem för att det ska vara lättare för mig att skriva på ett tydligt sätt. Jag tänker när jag skriver detta att alla dessa tre figurer behöver lite tips på hur de ska skriva för att det ska bli bättre. Mitt tips till dem alla tre är att tänka på någon speciell person, verklig eller inte, spelar ingen roll.

Om man skriver för någon speciell person blir det man skriver mer personligt och ofta lättare att förstå. Vem skriver du för på din hemsida, blogg eller webbshop?

Lämna en kommentar