Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /home/labase/domains/egen-hemsida.se/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 42
Var finns dina besökare? – www.Egen-Hemsida.se

Var finns dina besökare?

Många som har blogg, hemsida eller webbshop tänker mest bara på en sak; att synas bra i Googles träfflistor. Visst kan det vara viktigt, men inte alla finns där. Jag har en sida som jag inte lockar besökare via Google till. Besökarna till den sidan söker inte efter det jag har på sidan. Kanske låter konstigt, men så kan det mycket väl vara. Har du t.ex. en blogg om kläder och mode, då är det inte speciellt troligt att du kommer att få besökare från Google såvida inte besökaren knappar in och letar efter dig specifikt. Visst skulle det kanske vara kul att ligga bra till på ordet mode t.ex., det ska jag inte förneka. Men som nystartad har du förmodligen inte en chans där. Du kan såklart betala för att synas där, men det finns andra alternativ.

bloggsamarbeteEtt bra sätt är bloggsamarbete. Alltså att du hittar någon inom samma område som du själv är aktiv inom. Låt säg mode. Det är ju inte bara du och superkändisarna som bloggar om mode. Leta reda på en blogg som skriver om ditt område och börja följa vad han eller hon skriver. Kommentera det som skrivs och fortsätt att följa. Efter ett tag, kan förmodligen inte bloggaren undgå att märka att du är en återkommande läsare. Kanske att han eller hon redan efter din första kommentar, gör ett besök hos dig. När du har följt personen ett tag och lärt känna henne eller honom, ta kontakt och berätta om dig själv och erbjud ett samarbete där ni länkar till varandra och kanske skriver om varandras inlägg.  Detta kostar dig inte mer än din tid, men kan ge väldigt värdefull trafik till din sajt.

Lämna en kommentar