Ta betalt på din hemsida

Skulle du vilja sälja något på din sida? Det är faktiskt ganska enkelt att komma igång med det. Inte behöver det vara speciellt dyrt heller.

Det finns massor med företag som erbjuder dig olika betallösningar, men de flesta kostar både fast månads- eller års- avgift och en fast avgift per faktura och utöver det några procent på det belopp du sålt för.

Med andra ord kan det bli ganska dyrt, speciellt om du tvingas betala fast månadsavgift. Och, blir det dyrt för dig, blir det dyrt för kunden och då väljer kanske kunden att beställa på annat håll.

Men det finns alltså alternativ där du slipper den fasta månads eller års avgiften. Ett exempel är Paypal, som nu finns även på svenska. Paypal har funnits väldigt länge och fungerar alldeles utmärkt, både om du vill erbjuda enstaka artiklar eller vill kunna erbjuda kunden en hel varukorg.

Det alternativ som jag personligen gillar bäst är . Väldigt smidigt! Fördelen med är att de förutom kortbetalning också erbjuder dig fakturatjänst. Hos slipper du också fast avgift per månad eller år. Jag tror att alla betalningslösningsföretag tar en procentsats på det du sålt, men nöjer sig med 3% plus 3:- per köp.

Det är också väldigt enkelt att plocka ut pengar från . Det tar ett dygn, sedan har du pengarna på ditt konto. är dessutom välanvänt av flera butiker, både stora och små, så du kan känna dig trygg med att det verkligen fungerar. www.laba.se är ett exempel på butik som erbjuder payson som betaltjänst för kortbetalning.

Det kostar inget att registrera ett konto, så gör det redan idag. Skulle du komma på något annat som är bättre senare, så är det bara att byta och du har inte förlorat något på det.

 

Lämna en kommentar