Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /home/labase/domains/egen-hemsida.se/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 42
Strategier – www.Egen-Hemsida.se

Strategier

“Jag har en plan”, eller rättare sagt så har jag faktiskt flera. Till och med “Sickan” i filmerna om Jönssonligan hade en plan. Som ägare till en hemsida kan man ha glädje av flera olika strategier och planer. Hur många och hur avancerade dessa planer ska vara, det beror såklart bland annat på hur avancerad satsning man tänker göra på nätet.

Exempel på planer som kanske inte känns så upphetsande är:

  • Marknadsplanen
  • Affärsplanen

Men som med allt annat, så gör man dem till vad man vill. Det är ju ingen vits att fastna så hårt i affärsplanen att man inte kommer vidare.

Planer som kan upplevas som roligare är till exempel plan för:

  • Publicering av nya inlägg/artiklar
  • Sociala medier
  • Samarbeten

Som sagt, det beror ju lite på vad man ska ha sin sida till och hur avancerad man vill göra den.

Oavsett hur många eller hur få planer du vill ha, så kan ett planeringsredskap vara bra att ha till hands. Man kan använda en vanlig kalender, almanacka eller vad man vill. Själv använder jag Bullet Journal och tycker att det fungerar alldeles utmärkt. I den kan jag själv bestämma vad och hur jag vill plannera.