Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /home/labase/domains/egen-hemsida.se/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 42
Snyggt också – www.Egen-Hemsida.se

Snyggt också

Senaste inläggen här har handlat om att man måste publicera mera om man vill ha fler besökare. Det är sant, men man måste självklart komma ihåg att det inte bara handlar om kvantitet utan lika mycket om kvalitet. Du kan inte skriva 20 inlägg av samma kvalitet som en sjuåring och tro att du kan ta hem nätets alla besökare.

Texten du skriver måste vara intressant och innehålla sådant som är relevant för ditt övriga innehåll. Det är också en fördel om texten är lättläst och lagom lång. Hur långt som är lagom är svårt att säga eftersom det beror på din text. Men att lägga till en massa extra utsvävningar bara för att uppnå en viss längd på texten det är både dumt och meningslöst.

När man skriver på nätet är det även en fördel om man delar upp texten i korta stycken eftersom den då kommer att vara mer lättläst. Lämpar det sig så kan det även fungera med olika listor för att göra det ännu lättare för besökaren att dels läsa, men också snabbt uppfatta innehållet på sidan.

Så det viktigaste med din text är:

  • Relevant innehåll
  • Inte längre text än nödvändigt.
  • Tänk hellre kvalitet än kvantitet
  • Korta stycken
  • Punktlistor
  • Nya texter regelbundet ger fler besökare som kan ge mer inkomster.

Dessa tipsen funkar lika bra för dig som har vanlig statisk hemsida, som för dig som driver blogg eller webbshop. Hellre kvalitet än kvantitet.

Lämna en kommentar