Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /home/labase/domains/egen-hemsida.se/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 42
Snygg design på hemsidan – www.Egen-Hemsida.se

Snygg design på hemsidan

Du har valt vilket webbhotell du vill använda och nu ska du börja skapa din hemsida. Då kan man välja den svåra eller den lätta vägen. Den svåra, då börjar du med ett tomt papper och börjar skriva html kod och skapa grafik i ett par dagar. Väljer du den svåra vägen hänvisar jag dig till en annan sida, för det jag har här är bara lätt.

Den vägen jag tycker du ska välja är den lätta. Den lätta är faktiskt oftast även bättre än om man ska göra allt själv, så det finns egentligen ingen anledning att välja något annat.

Det svåraste med den lätta vägen är att bestämma sig. Det finns nämligen hur många färdiga mallar som helst. Du ska välja EN av dem. Det finns de mallar som kostar en liten slant, men det finns även väldigt fina gratis mallar. Själv tycker jag att gratis är gott och därför rekommenderar jag free css templates. Just idag finns där 428 mallar att välja mellan i alla möjliga färger och mönster. När du hittat en mall som du gillar klickar du på download länken och laddar ner mallen till din dator. Lägg den på ett ställe där du lätt hittar den. Kanske du har en mapp som heter “hemsidan” och då kan det vara lämpligt att lägga den där.

Hittar du en snygg mall, men tycker att färgen är lite fel eller bilden som är överst inte stämmer med det din hemsida ska handla om, så kan du eventuellt ändra det, lite beroende på hur det ser ut.

Nu har du förhoppningsvis

  • ett bra webbhotell
  • en snygg design

Nästa steg är att börja ändra på texten, för ofta så är texten som står i mallen från början, på latin. Det gör man enklast med hjälp av programmet Kompozer och hur du använder det finns det en kort film om här…

Lämna en kommentar