Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /home/labase/domains/egen-hemsida.se/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 42
skaffa webbshop – www.Egen-Hemsida.se

skaffa webbshop

Fick för ett tag sedan frågan om hur man startar en webbshop. Jag skulle vilja säga att det finns tre alternativ. Vilket du ska välja är förstås beroende på hur din situation ser ut. Ska försöka hjälpa dig välja rätt. De två första kostar gratis, medan det sista kostar en del.

Det första alternativet är för dig som inte har så många olika varor att sälja. Kan också vara ett sätt att prova på hur det är att ha en webbshop. Jag kallar detta blogg alternativet. Med det här sättet startar du en blogg och lägger dina artiklar i olika inlägg i bloggen och tar betalt med hjälp av betalknappar från Paypal. Via Paypal kan dina kunder betala med olika kort.

I alternativ två, installerar du en “riktig” webbshop. Jag tycker själv att OsCommerce är en lättarbetad webbshop. Man kan installera en sådan webbshop gratis via “Fantastico” som finns på bland annat Elvahost och Surftowns webbhotell.

Tänkte först göra en steg för steg guide för hur du installerar en sådan webbshop, men ångrade mig. Dels så är det väldigt enkelt att göra en sådan installation med hjälp av “fantastico”, bara till att svara på frågorna som kommer fram på skärmen och klicka på nästa. Är det så att du inte klarar att installera en OsCommerce webbshop på egen hand, så kanske det inte är något för dig. Då ska du satsa på det tredje alternativet.

Ta hjälp av en expert. Finns flera olika företag som mer än gärna hjälper dig. Men de flesta av dessa vet också att ta bra betalt. Ett alternativ som blivit rekommenderat av tidningen PC för alla är eButik. De tar en engångsavgifr på nästan 2000:- plus moms och sedan är det en månadsavgift på 340 eller 690 kronor beroende på hur mycket du behöver. Men är du osäker så har du en support som finns där för att svara på frågor. Vill du testa så bjuder de på 10 dagar helt gratis därefter kan du ta ställning. Webbutik, prova kostnadsfritt!

 E-butik.se

För de flesta är dock en OsCommerce butik både billigast och enklast. Mitt råd är att börja med att prova på att installera en sådan. Går det så går det och du har då sparat massor av pengar.

Lycka till!!!

Lämna en kommentar