Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /home/labase/domains/egen-hemsida.se/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 42
Poängsätt din hemsida – www.Egen-Hemsida.se

Poängsätt din hemsida

När man startar en egen hemsida är det inte alltid helt enkelt att komma ihåg vad det är man ska göra för att den ska bli bra. Och även när den är klar är det viktigt att göra vissa saker för att underhålla hemsidan.

Jag såg för länge sedan ett ställe där man fick poäng efter vad man gjort med sin sida. Olika poäng beroende på vad som skulle göras. Där jag hittade det så kunde man sedan tävla mot andra som hade sin hemsida på samma ställe (ett gratis ställe som jag inte rekommenderar eftersom man lätt låser sig). Personligen är jag inte så mycket för att jämföra mig med andra, men jag vill gärna utmana mig själv. Med ett poängsystem kan man utmana sig själv att få så många poäng som möjligt. Kanske när man fått 100 poäng att man får någon typ av belöning, vad vet jag?

För att en sida ska kännas levande kan man därför få poäng för varje gång man skriver något nytt på sin hemsida eller blogg. Kanske ett poäng för varje bild man laddar upp. Ett nyhetsbrev är aldrig fel och du kanske ska ha 5 eller 10 poäng för varje ny prenumerant på ditt nyhetsbrev och lika många poäng om du skickar iväg ett brev. Länkar är väldigt viktigt och du kan få dem på många sätt. Skriv en vettig kommentar på någon annan sida inom samma ämne som ditt t.ex.. Att länka till andras sidor är också viktigt. Du kanske ska ha en poäng för varje länk till någon annan och 5 eller 10 poäng för en länk till din sida.

Vill man kan man ju ge sig själv minuspoäng också. Om du t.ex. inte loggar in på ett par månader kanske du ska ha 20 poängs avdrag. Eller om din kontakt mejl slutar fungera.

Gör din egen lista och utmana dig själv. Här kommer ett förslag från mig:

poang-bild

 

Lämna en kommentar