Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /home/labase/domains/egen-hemsida.se/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 42
Pengar från Adsense – www.Egen-Hemsida.se

Pengar från Adsense

Många som startar blogg, drömmer om att få massor av besökare och såklart även massor med pengar. Får man många besökare så ökar också möjligheten att faktiskt tjäna pengar på sin blogg eller hemsida. Det finns flera sätt att tjäna pengar på sin blogg eller hemsida.

Det jag personligen tycker är enklast och faktiskt också ger helt ok med intäkter är Googles annonseringstjänst Adsense. Just nu har jag t.ex. Adsense annonser överst på den här sidan och också i kolumnen här intill. Varje gång någon kickar på en av dessa annonser får jag några kronor in på mitt Adsense konto. När jag skrapat ihop ett visst belopp (tror det är 750:-) så betalar de ut pengarna till mitt bankkonto.

Hur mycket jag får per klick varierar beroende på vilka annonser som mina besökare klickar på. Även om ingen klickar på annonserna så kan jag få lite betalt. Man får nämligen några öre för att man visar ett antal tusen annonser. Som du hör, några ören för tusen visningar, är inte mycket, men det är ju inte visningarna utan klicken som man vill ha.

För att få flera klick, så måste man tänka lite smart. Du vill inte fylla din sida med annonser för då kommer ingen att vilja besöka din sida. Besökarna kommer ju till dig för att de vill veta något eller behöver något. Ge besökaren det de vill ha och placera annonserna intill det de söker. Då får besökaren vad han eller hon letade efter och kanske att han eller hon ser din annons också och klickar på den.

Man ska dock veta att om besökaren klickar på annonsen på din sida, så försvinner han eller hon till annan sida och kommer kanske aldrig mer tillbaka till dig. Se därför till att innehållet på din sida är så lockande att besökaren först lägger till dig bland sina favoriter. När han eller hon lagt till dig bland favoriterna kan han eller hon få klicka på annonserna så att du tjänar lite på det arbete du lägger ner.

Jag hoppas att du lagt egen-hemsida.se bland dina favoriter. Här kommer i alla fall lite tips från Google Adsense:

Lämna en kommentar