Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /home/labase/domains/egen-hemsida.se/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 42
Ordning i arbetshörnan – www.Egen-Hemsida.se

Den här bloggen handlar ju om hemsidor och marknadsföring och sådant, men för att kunna jobba med dessa saker, behöver man en plats att sitta på. Tyvärr har våra arbetsplatser/skrivbord en tendens att snabbt fyllas med diverse papper som ingen vet vart de ska vara. Har du kaos runt dig så är det inte lätt att utföra ett organiserat arbete med hemsidan eller webbshoppen.

Att skapa struktur och ordning kommer därför att få en del uppmärksamhet här.

Ta en titt runt dig där du sitter idag. Hur ser det ut egentligen? Ska allt du har runt dig, verkligen vara där?

Enligt en undersökning som jag läste om för ett tag sedan så går vi endast tillbaka till cirka 15% av allt vi sparar. De övriga 85 procenten ligger alltså där och bara samlar damm. Dessutom måste du förvara alla dessa 85% helt i onödan. Tänk så mycket plats du skulle få över om du gjorde av med alla dessa papper/saker.

För att göra det enkelt för sig kan man införskaffa flera backar/papperskorgar så att man kan sortera sitt skräp direkt. En för kuvert och sopor en annan för tidningar och trycksaker samt en tredje för kartonger t.ex.. Då blir du lättare av med skräpet och slipper sortera när papperskorgen är full.

skrivbord

Lämna en kommentar