Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /home/labase/domains/egen-hemsida.se/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 42
Nyhetsbrev – www.Egen-Hemsida.se

Nyhetsbrev

En sak som är väldigt bra att ha om man menar alvar med sin hemsida, är ett nyhetsbrev. Många företag skickar regelbundet ut nyhetsbrev till sina kunder och till sådana som de hoppas ska bli kunder. Det är noga att skilja mellan nyhetsbrev och spam. Ett bra nyhetsbrev ska innehålla användbar information för läsaren och när första brevet är läst, så ska läsaren längta efter nästa. Då är det bra och då har du lyckats. (Därför som jag ännu inte har ett)

Men för att lyckas behöver du inte bara kunna skriva intressant och bra, du behöver också en tjänst som hjälper dig hålla koll på alla som vill läsa brevet. Finns flera olika och här nedan ser du reklam för ett av dem. Hos Get a Newsletter får du dessutom testa gratis, vilket är bra. Då har du ju verkligen en chans och se om det är något för dig och dina besökare.

Get a Newsletter 

Lämna en kommentar