Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /home/labase/domains/egen-hemsida.se/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 42
Lyckade projekt – www.Egen-Hemsida.se

Lyckade projekt

Den här sidan var ursprungligen tänkt som en guide för att hjälpa en vän till mig att skaffa en egen hemsida. Jag beskrev vilka knappar hon skulle trycka på för att sidan skulle bli verklighet. Jag hjälper gärna till så att fler kan skaffa en egen hemsida, men att ha en hemsida handlar om så mycket mer än att bara skapa själva sidan. Själva skapandet är ju den enkla delen. Det kan man göra på ett par timmar eller ett par dagar beroende på hur avancerad sida man vill sätta upp. Men bara för att du satt upp sidan så betyder inte det att du har en framgångssaga. Sidan måste underhållas och du måste berätta för hela världen om hur fantastisk just din sida är för att du ska lyckas. Du måste sätta upp mål, ha strategier och avsätta tid för att du ska lyckas.

klot-fargerDärför kommer jag fortsätta att berätta om hur man skapar hemsidor, bloggar och webbshoppar. Jag kommer fortsätta att ge tips på länkar, plugin och knep som gör din hemsida bättre. Men jag kommer också att berätta mer om hur man verkligen lyckas som företagare och som entreprenör. Du kommer att få läsa artiklar som “saker som framgångsrika gör varje dag”, “hur du håller motivationen vid liv” eller “dina rutiner skapar din framtid”.

Jag vill nämligen att du ska lyckas med din hemsida, blogg eller webbshop och det gör du inte bara genom att sätta upp själva sidan. Du måste underhålla den, du måste vilja lyckas, du måste våga lyckas och du måste satsa tid för att lyckas.

Lämna en kommentar