Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /home/labase/domains/egen-hemsida.se/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 42
Inte bara fler besökare – www.Egen-Hemsida.se

Inte bara fler besökare

Häromdagen skrev jag att besökarantalet ökar om du skriver nya saker till din blogg eller hemsida lite oftare. Självklart är det inte bara så. Om du vill tjäna pengar på din hemsida eller blogg, så ökar även intäkterna om du skriver oftare.

Om du t.ex. har 100 besökare som vill läsa det du skriver och 1 av dem klickar på dina annonser som du får 5:- för, ja då har du ju tjänat 5:- för det inlägget. Skriver du nya inlägg varje dag och att det därför kommer 100 personer om dagen istället för 100 i veckan, då tjänar du plötsligt 7*5=35:- i veckan.

Siffrorna ovan är bara räkneexempel och exakt vad du tjänar på dina annonser beror på vilka annonser du har och var du har dem.

Har du en webbshop är det ganska naturligt att man vill ha flera besökare så att man kan sälja ännu lite mera. Då kan nya artiklar i en blogg vara ett dragplåster som får in kunder på din hemsida. Och även för dig som driver webbshop kommer alltså intäkterna förmodligen att öka om du skriver flera inlägg och därmed får fler besökare.

 

Lämna en kommentar