Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /home/labase/domains/egen-hemsida.se/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 42
Inlänk? – www.Egen-Hemsida.se

Inlänk?

Dum fråga? Nej verkligen inte, finns inga dumma frågor, bara dumma svar. Agneta undrade vad en inlänk är för något och hur man sätter dit den. Ja, jag sa ju i ett tidigare inlägg att inlänkar är väldigt viktigt för att hamna hos google och då måste jag förstås förklara vad en inlänk är.

En inlänk är en länk som kommer från någon annans hemsida in till din. Det är alltså inget man sätter dit hur som. Här gäller det vanligt hårt arbete. 

Förslagsvis så letar man upp en annan hemsida som man gillar. Skickar ett mail till ägaren av sidan och frågar och ber snällt om de skulle vilja byta länk med dig. För om du vill ha en länk från någon (en inlänk) så måste du vara beredd att erbjuda att länka tillbaka till den som länkar till dig.

Ett tips är att fråga sidor som handlar om ungefär samma sak som din egen, för en länk från en sådan hemsida är ofta mycket bättre. Den som besöker den sidan och ser din länk är ju intresserad av området, annars skulle den ju inte vara på den sidan.

Hoppas att svaret var till någon hjälp.

Kika gärna in hos någon av annonsörerna nedan om du gillar inlägget.


Lämna en kommentar