Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /home/labase/domains/egen-hemsida.se/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 42
Hur ofta man ska skriva nytt – www.Egen-Hemsida.se

Hur ofta man ska skriva nytt

För ett tag sedan skrev jag ett inlägg om hur ofta man ska skriva nya inlägg eller artiklar till sin blogg/hemsida/webbshop. Jag skrev att om du skriver ofta så får du troligtvis flera besökare än om du skriver mer sällan. Det är alltså man själv som bestämmer hur många besökare man vill ha genom att skriva oftare eller mer sällan.

Länkar till andra sidor är trevligt och här kommer en länk till en sida som heter Bloggagenturen och ett inlägg som heter just “Hur ofta ska bloggen uppdateras“. De menar att för en modebloggare som bloggar om en värld där det händer nya saker hela tiden, bör blogga 3 till 5 gånger om dagen för att få optimalt resultat.

Precis som jag skrev, så menar de att ju oftare man skriver, ju fler besökare kommer man troligtvis att få.

Kort om Bloggagenturen:

Du kan anmäla din blogg till bloggagenturen och därigenom få uppdrag som du kan tjäna pengar på. Du kan t.ex. få i uppdrag att skriva en text åt ett företag, kanske en recension av en produkt och sedan få betalt för att ha gjort det. Är du företagare och vill ha hjälp med att skriva texter till din hemsida, då kan bloggagenturen leta reda på en lämplig textförfattare.

Viktigt att tillägga är att jag inte själv har provat bloggagenturen, men har läst en del av de artiklar som de har på sin hemsida. Bland annat den om hur ofta bloggen ska uppdateras.
Lämna en kommentar