Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /home/labase/domains/egen-hemsida.se/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 42
Hur många besökare vill du ha? – www.Egen-Hemsida.se

Hur många besökare vill du ha?

Det finns ingen regel för hur ofta man bör/ska publicera nytt material på sin hemsida eller blogg. Inte ens om du har en webbshop finns det några regler för hur ofta du bör skriva nytt. Däremot måste din sida kännas fräsch och ständigt aktuell. Det går därmed inte att du har jultomtar på din första sidan när vi börjar närma oss midsommar.

Du bestämmer antalet besökare.

Det är du själv som avgör hur många besökare du vill ha till din hemsida eller blogg. Det beror nämligen på hur mycket arbete du är beredd att lägga på din sida. Alltså, om du inte är beredd att publicera nya inlägg varje dag, så kommer du inte heller få så många besökare.

Anta att du har 100 personer som gärna läser det du skriver. Skriver du ett nytt inlägg eller en ny sida varje dag, då måste dessa 100 personerna komma till dig varje dag för att läsa och hålla sig uppdaterade. Skriver du däremot bara nya artiklar en gång i veckan, ja då behöver dina 100 personer inte komma till dig mer än en gång i veckan.

Med flera inlägg ökar även förutsättningarna för att få in nya besökare på din sida, inte bara de 100 som du “brukar” ha. Har du mer innehåll på din sida så ökar chansen att någon annan ska hitta ett guldkorn som han eller hon gärna länkar till. Med ökat antal länkar så ökar trafiken inte bara från länkarna utan med tiden kanske även från Google.

Det finns alltså mycket att vinna på att skriva mera. Men det finns som sagt ingen regel som säger att man måste göra det. Det beror på vilket resultat du vill uppnå. Nöjer du dig med 100 besökare i veckan, ja då behöver du inte skriva mera. Just siffran 100 är förstås bara ett exempel.

 

1 tanke på “Hur många besökare vill du ha?

Lämna en kommentar