Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /home/labase/domains/egen-hemsida.se/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 42
Hur hamnar man hos sökmotorerna? – www.Egen-Hemsida.se

Hur hamnar man hos sökmotorerna?

Efter att ha guidat Agneta lite till att få en egen hemsida, så lyckades hon väldigt bra och har nu en fin sida som heter Varumärket Agneta.

Men när man är klar dyker nästan alltid en fråga upp: Varför syns jag inte när man söker på Varumärket + Agneta? Det beror helt enkelt på att sökmotorerna inte vet att sidan finns. Sökmotorerna söker hela tiden av nätet i jakt på nya sidor, men internet är enormt stort och det tar därför ganska lång tid innan de hittar helt nya sidor.

Det man kan och ska göra är att se till att skaffa sig inlänkar. Flest inlänkar vinner skulle man nästan kunna säga, men det är inte heller riktigt sant. För min egen del är det viktigast med inlänkar från andra hemsidor som handlar om hemsidor på ett eller annat sätt. En inlänk från en hemsida som handlar om hundar är inte alls lika värdefull för mig, men mycket värdefullt för dig som har en hundsida. Men bättre en “dålig” länk än ingen länk alls.

Så rådet till Agneta och alla andra som vill synas i sökmotorerna, se till att få inlänkar från andra hemsidor som sökmotorerna redan vet om. Sökmotorerna följer nämligen länkarna för att hitta nya sidor.

Agneta… du fick just en länk av mig… =)

2 tankar på “Hur hamnar man hos sökmotorerna?

Lämna en kommentar