Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /home/labase/domains/egen-hemsida.se/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 42
Grattis Sverige – www.Egen-Hemsida.se

Grattis Sverige

Grattis Sverige! Idag är det Sveriges nationaldag. Det ger alla oss blogg och hemsides ägare något extra att skriva om. Hur påverkar nationaldagen det du skriver om? Har du webbshop? Passa på att göra kampanjpris på gula och blå artiklar. Har du typiskt svenska varor i din webbshop så är det naturligtvis de du ska ha kampanjpris på. Eller ge 6% rabatt på hela sortimentet för att fira just den 6 juni.

Ibland är det svårt att komma på vad man ska skriva om i sin blogg och då är det en fördel när det dyker upp lite extra högtider. Själv har jag t.ex. fått ihop ett helt inlägg om det här med att skriva något speciellt när det är nationaldag. Hur och vad kan du skriva på din sida idag? Om du inte har så mycket att skriva, så kan man i alla fall hissa flaggan på sin sida. Du får gärna låna den jag har här om du inte har någon egen bild.

Lämna en kommentar