Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /home/labase/domains/egen-hemsida.se/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 42
Google+ – www.Egen-Hemsida.se

Google+

Jag har en teori om att Google gillar Google. Varför skulle de inte göra det? Om det är så, kan det vara bra att använda alla Googles tjänster i kombination med hemsidan för att få den att hamna högre i Googles träfflistor. Eftersom Google förmodligen gillar Google, så blir de ju glada om du använder deras alla tjänster.

Google+ är ett exempel på en tjänst som Google tillhandahåller. Själv har jag inte använt mig speciellt mycket av det tidigare. Alla andra verkar finnas på Facebook, så varför ska man vara på Google+? Jo, för att det är en av Googles tjänster. En fördel med Google+ jämfört med Facebook är att man slipper reklamen i kanten.

På Google+ lägger man bilder, text och länkar relaterat till det som man har på sin hemsida så att Google förstår att man hänger ihop. Det visar också att man är aktiv inom sitt ämne. Själv ska jag lägga ett utdrag av den här artikeln på Google+ och givetvis kommer här en länk till min sida på Google+ så att du kan se hur det ser ut hos mig. Kanske du kan snappa åt dig något som jag gör som du kan ha användning av.

Här hittar du Egen-Hemsida på Google+…

googleplus

Lämna en kommentar