Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /home/labase/domains/egen-hemsida.se/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 42
En Egen Blogg – www.Egen-Hemsida.se

En Egen Blogg

Bloggar är trevliga. Det är både trevligt att ha en egen blogg och det är trevligt att besöka andra bloggar och sidor som har bloggar. Om en sidan man besöker verkar vara "död" kan man gå till sidans blogg och se när sajtägaren senast skrev något. Var det länge sedan ägaren skrev är förmodligen sajten "död" eller på väg att läggas ner och frågan är om den är värd att besökas igen vid annat tillfälle. 

Om du tänker skaffa en blogg är det därför väldigt viktigt att du uppdaterar den regelbundet. Det finns inga regler för hur ofta man ska uppdatera, men ju oftare desto mer levande kommer din sida att kännas.

En blogg är mer än bara en dagbok och dagens outfit.

Många av de bloggar som finns fungerar som dagböcker där ägaren lägger upp bilder på sig själv, sin lunch och sina barn. Men en blogg kan vara så mycket mer. Den kan vara ett ställe där du berättar om det senaste inom din bransch. Om du t.ex. ska ha en hemsida till din hundkennel, kan du i bloggen berätta om tävlingar du varit på och resultat du fått från dem. Du kan berätta om planerade valpkullar och om valparna när de dyker upp. 

Har du en webbshop där du säljer T-shirts kan du berätta om nya modeller som du fått in i webbshoppen eller om speciella rea-kampanjer. 

En blogg är alltså mycket mer än en dagbok och man ska veta att det är en utmärkt marknadsföringskanal.

En blogg kan fungera ensam som den är eller tillsammans med en vanlig hemsida, med en webbshop eller med båda på en gång.