Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /home/labase/domains/egen-hemsida.se/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 42
Dessa måste du älska – www.Egen-Hemsida.se

Dessa måste du älska

Som ägare till en hemsida, blogg eller webbshop, så finns det några sidor på nätet du måste älska. Oavsett vad du egentligen tycker så måste du ha ett gott förhållande till dem. Jag pratar förstås i första hand om Google, men även om Facebook. Där dina eventuella besökare finns, där måste du finnas. Och dina besökare finns förmodligen på minst en av dessa sidor; Google eller Facebook.

På båda dessa sidor kan du betala för att synas. Men det bästa är förstås om du är så älskad att du inte behöver betala för det. Hur man lyckas med det är en helt vetenskap. Det finns personer och företag som jobbar hela dagarna med detta. Jag har själv anlitat ett sådant företag, eller faktiskt flera olika, men oftast kostar de mer än vad de ger tillbaka.

Hemligheten med att lyckas hos Google är kort och gott att tänka som Google. Google vill ju att de som söker efter något, ska hitta precis det de söker efter. Om du var Google, hur skulle du tänka. Vilka sidor skulle du ta med på förstasidan? Varför?

Lämna en kommentar