Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /home/labase/domains/egen-hemsida.se/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 42
Beräkna värdet på din sajt – www.Egen-Hemsida.se

Beräkna värdet på din sajt

Det är alltid kul att veta vad sidan man äger är värd. Men det är inte alltid så enkelt att räkna ut. Det är många parametrar som ska tas med i beräkningen.

Det finns flera tjänster på nätet som är gratis att använda för att få ett ungefärligt värde. Själv har jag provat några olika och jag vet faktiskt inte vilken av dem som är mest rätt. Förmodligen gör man mest rätt i att ta beräkningarna med en nypa salt. Jag har ju flera sajter som jag tar hand om och vet vilken av dem som är mest värdefull. Men tyvärr så gick det inte att se i en del av tjänsterna.

Här är länk till två olika:

Sell Websites
Och

logo-urlm

Den här sidan egen-hemsida.se, fick två helt olika resultat i de båda tjänsterna. Det var så olika att det var svårt att tro att det var samma sajt jag beräknat. Därför ska man som sagt ta resultaten med en nypa salt. Gör man det kan det ändå vara en kul grej att kolla på.

Personligen tyckte jag att URL metrics gav ett mer korrekt värde, men det är som sagt kul att kolla på lite olika. Med hjälp av dessa båda tjänster får man snabbt och enkelt också reda på en del enkel statistik.

Lämna en kommentar