Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /home/labase/domains/egen-hemsida.se/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 42
www.Egen-Hemsida.se

Hittade ett danskt webhotell som verkar helt ok. Billigt i alla fall.

 

Har nämligen fått veta en sak om Elvahost som inte är så bra, så då kikade jag på alternativ. webb10 verkar väldigt jättebra. vet inte än var haken är någonstanns och det är väl det ända dåliga med dessa just nu.

Det är ju alltid en risk man tar, att man ska få veta något som inte alls är bra om sitt webbhotell och det är därför som jag bara rekommenderar sådant som jag själv testat ett tag och som jag vet är bra. Jag har länge varit och är fortfarande väldigt nöjd med Elvahost. Problemet som dykt upp är att de har lite trasslig ekonomi. Förhoppningsvis ordnar det sig och inget att oroa sig för, men vill att du som besöker www.egen-hemsida.se ska veta. Antar att det bara är att vänta och se om det händer något. Har fortfarande www.egen-hemsida.se hos Elvahost plus ett par andra hemsidor. Byter jag så meddelar jag det här i bloggen.

Lämna en kommentar