Hej Världen!

Detta är det första inlägget i nya versionen av Egen-Hemsida.se. Exakt vad den här nya versionen ska innehålla har jag inte bestämt än. Jag bara kände att den gamla behövde raderas. Den var så dålig att det inte ens var någon idé att försöka fixa till den.

Jag ser mig själv som lite av en expert på just hemsidor, bloggar och webbshopar. Jag har i alla fall jobbat med det sedan 2006 då jag startade min första butik; Laba.se. Jag har lärt mig mycket under åren.

I början knappade jag en del så kallad html-kod, men det behövs inte så mycket idag. Nu är det mycket enklare. Idag skulle faktiskt i princip vem som helst kunna starta en egen hemsida, blogg eller webb-butik. Och det är väl egentligen det som den här sidan handlar om. Hur du på ett enkelt sätt ska kunna starta en egen sida.

Klarar du att skicka ett mejl så klarar du att skapa en egen hemsida.

Som sagt, är detta en nystart. Jag hoppas kunna erbjuda dig lite mer information framöver.

1 svar på ”Hej Världen!”

Lämna en kommentar